dimecres, 17 de desembre del 2014

La ladrona de libros

 

 

Aquesta pel·licula, dirigida per Brian Percival i guionitzada per Michael Petroni; basada en el best-seller de Markus Zusak, conta la història de una jove, Liese que, transforma la vida de totes les persones del seu entorn a ser traslladada amb una familia d'acollida a l'Alemanya de la II Guerra Mundial,en un poblet proper a Munich, per ser sa mare comunista.

Després d'aprendre a llegir i escriure en aquella nova ciutat que serà sa casa, per a Liesel, la lectura es una manera de gaudir i evadir-se dels events que l'envolten tant a ella com a la gent que la coneix.


Em va parèrixer una pel.lícula apassionant, en la qual queda reflectida molt bé, la societat política d'aquella època, en la qual el partit de Hitler està en plena etapa de creixement i té cada vegada més membres.

Sense cap dubte recomane veure i gaudir d'aquesta pel·licula a tota aquella gent amant del bon cinema, per a passar una bona estona i que de segur, ens fa remoure dins de nosaltres algun tipus de sentiments

 

6 comentaris:

  1. El títol del blog preciós, però no tant com tu! Jo ja sabia que de les teues mans eixiria res bonic,

    ResponElimina
  2. M'agrada llegir-te, sempre m'ha agradat! T'anime a seguir endavant.
    Nieves Tarrasó

    ResponElimina
  3. Aixina m'agrada Llum (t'havia de dir el nom). Escrius genial; ara eixa genialitat l'hem de portar al món dels números, eixe univers megaxupi que tant et mola. Només aixina seràs Atzenetera autèntica: expressant-te i desimbolguent-te tant magníficament com ho fas en el blog i calculant operacions superxupis en 2015, jajajaja. No deixes mai d'escriure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja lo del números s'intentarà però s'ho passem prou xupi! hahaha
      Gràcies Isidroooo

      Elimina

Gràcies per participar en aquesta pàgina!