dissabte, 3 de gener del 2015

Aquesta societat que es torna boja al nadal

Que estem al nadal és evident, tothom ha vist els carrers més enllumenats que mai, la gent depén, alguns hi estàn més festius, més animats, en resum més feliços; altres, en canvi, altres hi están més estressats i enfurismats que mai i s'entenen les dos postures.
Per una banda la dels positius als que tot aquest ambient nadalenc els aporta alegria, i es nota la il·lusio per fer regals i ser regalats, per juntar-se amb tota aquella família que no veiem en tot l'any i a la que tirem en falta.
Per altra estàn els no tant positius (no m'agrada utilizar l'expressió negatius), els que tot ho veuen agre i més fosc, els que sols en pensar amb carrers i avingudes plenes de gent amb ànsia de gastar i comprar tot i a la que sols importa trobar el que busquen i duent aquesta idea al llímit.
Estressats, enfadats amb una societat que s'engalana de festa.
Possiblement aquestes dates són tristes per a molts ja que, i han absències a les taules que fan aquests dies més costosos de portar, peò crec que hem de ser positius i pensar tot el que sí tenim, i traure-li  el major suc.

Després d'aquesta petita refelxió sobre la societat i els diversos caràcters de les persones a aquestes dates sols em queda desitjar-vos: SORT AMB AQUESTA SOCIETAT QUE ESTÀ UNA MICA BOJA.

1 comentari:

  1. I tu? Ets dels positius o dels no tant? Per cert, la reflexió està molt bé, però l'ortografia......

    ResponElimina

Gràcies per participar en aquesta pàgina!